Napi netapró kategóriák>>>
Google PageRank

Marketing Tippek magazin

2010.08.03. 09:01 fabos-net

 

 

 

Kinek szól a Marketing Tippek magazin? - kisvállalkozóknak és azoknak, akiket foglalkoztat a saját vállalkozás gondolata. A Marketing Tippek magazin segít nekik egy saját, sikeres vállalkozás felépítésében.

Egy sikeres vállalkozás tulajdonosa szeretnél lenni?

  • De Te is unod már a "soha ne add fel", "légy kitartó", "adj bele mindent" típusú szövegeket, ez lenne a marketing? 
  • Eleged van már a sok marketing "guru" és az egyre több önjelölt marketing tanácsadó semmitmondó hírleveléből? (tisztelet a nagyon kevés kivételnek)
  • Torkig vagy azzal, hogy a helyett, hogy valami hasznosat letegyenek az asztalra, azzal vannak elfoglalva, hogy  kritikus szemmel figyelik egymást? 
  • Te is olyan konkrét ötleteket szeretnél végre, amelyek segítségével azonnali eredményeket érhetsz el és amelyek segítségével már holnaptól több ügyfeled, nagyobb bevételed lesz? Akkor a Marketing Tippek magazinra van szükséged!

A Marketing Tippek online magazin célja a kisvállalkozók segítése olyan bevált ötletekkel, marketing tippekkel, amelyek  leleményességre épülnek és kevés pénzből, vagy pedig anyagi befektetés nélkül is megvalósíthatóak, hogy jobbá, sikeresebbé tehesd a vállalkozásodat.

Na jó, miért ingyenes egy ilyen értékes marketing magazin?

http://www.marketingtippek.com/

 

Szólj hozzá!

Címkék: marketing tipp sikeres online trükk tippek vállalkozás

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinemarketingterv.blog.hu/api/trackback/id/tr882194960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása